Deze website gebruikt cookies

Op verzoek van onze Easy-Car gebruikers is de functionaliteit geprogrammeerd om 'historische' verkoopfacturen aan te passen. Voorheen was het alleen mogelijk om de laatste definitieve verkoopfactuur te verwijderen of aan te passen.

Voorwaarde is wel dat de verkoopfactuur niet is geboekt in/doorgeboekt naar het verkoopdagboek van uw boekhoudingsoftware..

 

Voorheen diende u een mailing voor een APK herinnering altijd handmatig op te starten, maar vanaf Easy-Car versie 4.2.26 is het mogelijk om uw APK herinneringen automatisch per e-mail te laten versturen. U kunt kiezen voor een wekelijkse of maandelijkse frequentie.

Tijdens het opstarten van Easy-Car wordt automatisch op de ingestelde tijdstippen een melding gemaakt van hoeveel APK herinneringen u per e-mail kunt versturen en hoeveel APK herinneringen (op papier) kunnen/moeten worden afgedrukt.

Indien er geen e-mailadres bij een relatie bekend is, dan kunt u instellen dat voor deze relaties nog een APK herinnering op papier wordt afgedrukt. Met deze optie kunnen dus alle eigenaren (met en zonder e-mailadres) in bezit van een voertuig met een aankomende APK keuringsplicht worden benaderd.

Overweegt u om met onze garagesoftware Easy-Car te gaan starten? Dan hebben we voor u een bijkomend voordeel!

Ook tijdens de Corona crisis kunnen we voor u op afstand de software installeren en uitleggen.

Voor u is er, als nieuwe klant, een bijkomend voordeel: tot 1 augustus 2020 kunt u namelijk kosteloos met Easy-Car gaan werken!

Neem met ons contact op en informeer naar de mogelijkheden!

 

Ondanks het Corona virus zijn de vooruitzichten voor de garagisten op termijn toch zeer gunstig te noemen.

De verwachting is namelijk dat veel mensen zullen gaan kiezen voor vervoer met de eigen auto in plaats van het openbaar vervoer.

Dit omdat met het openbaar vervoer de kans op een Corona besmetting (veel) groter is.

Meer vervoer per eigen auto leidt uiteraard tot meer onderhoud en dus tot meer werk voor de garagisten.

Stof tot nadenken voor u als garagist....

 

Vanaf Easy-Car versie 4.2 is het in Nederland met de RDW Open Data Koppeling mogelijk om kosteloos de algemene gegevens en de afgifte-, toelatings- en tenaamstellingdatum van het voertuig in te lezen.

Dit zijn gegevens zoals deze geregistreerd staan op de RDW kentekencheck website.

U bespaart hiermee tijd en u bent er zeker van dat de ingevoerde voertuiggegevens te allen tijde correct zijn.

Deze koppeling is als standaardfunctionaliteit in de Basis Licentie opgenomen.

Per 1 oktober 2019 wordt het pakket SnelStart Garage niet verder ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie op de website van SnelStart.

Gebruikers van SnelStart die overstappen naar Easy-Car betalen geen eenmalige vergoeding. Kortom Easy-Car wordt kosteloos verstrekt.

Wij hebben een speciale export waarmee u vanuit Easy-Car de verkoopfacturen in SnelStart kunt importeren zodat u en uw accountant met de vertrouwde SnelStart Boekhouding kunnen blijven werken.

Uiteraard betaalt u wel voor de jaarlijkse verplichte Onderhoudsovereenkomst.

F5-Software heeft per 1 oktober 2018 een nieuwe website!

De website is eenvoudiger en duidelijker van opzet. Hierdoor wordt de toegankelijkheid vergroot, zodat bezoekers sneller een antwoord kunnen vinden op hun vragen.

Tevens is de website geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Steeds meer bezoekers benaderen een website met bijvoorbeeld hun smartphone of tablet. Goede navigatie mogelijkheden en een duidelijke presentatie op elk soort apparaat zijn daardoor ook steeds belangrijker geworden.

De website is mede tot stand gekomen door de technische ondersteuning van Joomill.

Met deze nieuwe website hopen wij aan de wensen van onze gebruikers en bezoekers tegemoet te zijn gekomen!

F5-Software mag met trots zeggen dat Easy-Car garagesoftware op 18 september 2018 het label 'Car-Pass approved DMS' heeft verkregen. F5-Software was voor Car-Pass de zesde DMS leverancier en de eerste Nederlandse leverancier welke het label heeft verkregen. Speciale dank gaat uit naar Michael Meeusen van Meeusen Automotive in Essen (BE), welke dit mede heeft mogelijk gemaakt!

Het corrigeren van tellerstanden is een lastig karwei, zowel voor Car-Pass, als voor de onderneming die de foute tellerstand heeft meegedeeld. Het is dus beter te voorkomen, dan te genezen. In de praktijk blijkt dat heel wat fouten aan de bron kunnen vermeden worden door een oordeelkundig concept van de software die de onderneming gebruikt.

Daarom heeft Car-Pass een aantal criteria opgesteld waaraan garage software moet voldoen, om de gebruiker zo veel mogelijk te sturen bij het doorgeven van tellerstanden en daarbij fouten te vermijden. Wanneer de software hieraan voldoet mag deze het label 'Car-Pass approved DMS' dragen. In het verleden was er geen sprake van dit label.

 Car Pass Certificaat Approved DMS Klein