Skip to main content

Car-Pass approved DMS

F5-Software mag met trots zeggen dat F5-Car garagesoftware op 18 september 2018 het label 'Car-Pass approved DMS' heeft verkregen. F5-Software was voor Car-Pass de zesde DMS leverancier en de eerste Nederlandse leverancier welke het label heeft verkregen. Speciale dank gaat uit naar Michael Meeusen van Meeusen Automotive in Essen (BE), welke dit mede heeft mogelijk gemaakt!

Het corrigeren van tellerstanden is een lastig karwei, zowel voor Car-Pass, als voor de onderneming die de foute tellerstand heeft meegedeeld. Het is dus beter te voorkomen, dan te genezen. In de praktijk blijkt dat heel wat fouten aan de bron kunnen vermeden worden door een oordeelkundig concept van de software die de onderneming gebruikt.

Daarom heeft Car-Pass een aantal criteria opgesteld waaraan garage software moet voldoen, om de gebruiker zo veel mogelijk te sturen bij het doorgeven van tellerstanden en daarbij fouten te vermijden. Wanneer de software hieraan voldoet mag deze het label 'Car-Pass approved DMS' dragen. In het verleden was er geen sprake van dit label.

 Car Pass Certificaat Approved DMS Klein