Producten

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

 • Easy-Car garage software

  Easy-Car garagesoftware voor uw werkplaats is absoluut het meest prijsgunstige softwarepakket op de Nederlandse & (Vlaams) Belgische markt van garagesoftware. Wanneer u dagelijks consequent gebruik gaat maken van Easy-Car, dan bouwt u op korte termijn een zeer waardevolle voertuigenhistorie op. Op deze wijze kunt u uw servicegraad verhogen voor uw relaties en daarmee creëert u een sterkere klantenbinding. Voor de Nederlandse gebruikers kan er gekoppeld worden met het VWE. Voor de Belgische gebruikers wordt er gekoppeld met Car-Pass.

  Ook voor andere (interne) werkplaatsen, zoals het onderhoud van scooters, brommers, hijskranen, heftrucks, vrachtwagens, tractoren en willekeurig ander materieel, waarbij een klantenadministratie, onderhoudshistorie en facturering een vereiste zijn, biedt Easy-Car een goede oplossing!

  Car-PassLogo VWE

   

  Easy-Car is voor starters al verkrijgbaar vanaf € 250,- per jaar!

   

  Klik hier voor meer informatie.

   

  Wilt u graag een beknopte A4-folder in PDF-formaat downloaden? Klik dan hier

   

  Menu Voertuig

 • Calc-IT

  Wilt u een eenvoudig en gebruiksvriendelijk calculatiepakket? F5-Software heeft dat pakket ontwikkeld: Calc-IT. Een betaalbaar calculatiepakket voor kleinere installatiebedrijven, waarmee u in no-time complete, overzichtelijke en actuele calculaties maakt. In minder tijd een betere calculatie én meer inzicht in de prijsopbouw: dát zijn de belangrijkste voordelen van Calc-IT.

  Calc-IT is een gebruiksvriendelijk calculatieprogramma waarachter een jarenlange bedrijfservaring schuilgaat. Met Calc-IT werkt u heel gemakkelijk en bespaart u veel tijd. Meer dan de stambestanden van de artikelen, de leveranciers en uw relaties hebt u niet nodig!

  Snapshot Calc-IT

  Calc-IT Flyer